ProjectXact
— når dine
undersøkelser krever noe ekstra

Skreddersydde løsninger for ditt spesifikke prosjekt. 

 

Fra kompleksitet til bærekraftig endring

Med Xact fra Rambøll får du tre sterke og brukervennlige systemer som gjør det mulig for deg å selv samle inn, analysere og formidle kunnskap om dine interessenter. 

Men noen undersøkelser kan kreve ekstra - enten på grunn av begrenset tid og kompetanse i organisasjonen din, eller fordi prosjektet ditt rett og slett er komplekst. Derfor har vi utviklet en rekke tilvalgsprodukter og rådgivningstjenester, slik at vi sammen kan skreddersy en løsning som best støtter ditt prosjekt. Vi kaller det ProjectXact, og det er her du får hjelp til perspektivering, analyse, benchmarking og oppfølging - kort sagt, å oversette kompleks datainnsamling til bærekraftig endring. 

video_illustrationer_projectxact_NO@2x-100

Ditt prosjekt
- vår erfaring

Når du velger ProjectXact, får du en fast samarbeidspartner eller - når prosjektet krever det - et fast erfarent prosjektteam.

Du får støtte når det gjelder innhold og bruk av systemene. Du kan for eksempel få tilbakemelding på deres samlede årshjul for planlagte undersøkelser, valgte emner og spørsmålsformuleringer i en bestemt undersøkelse, eller utvalg og datakilder.

Du kan også få tips om hvordan du bruker systemene, basert på dine interesser og ferdigheter, samt ideer for å engasjere organisasjonen din, kolleger og deltakere. Vi skreddersyr alltid din ProjectXact-løsning etter dine spesifikke behov. 

AdobeStock_164972034

Bruk oss til kontinuerlig sparring

Våre kunder kontakter oss eksempelvis når de trenger en samarbeidspartner som kan ruste ledelsen til å treffe de riktige beslutningene, på kort og lang sikt, basert på data og innsikt. Våre konsulenter tilbyr deg kontinuerlig støtte og tilpasning - uansett kompleksitet. 

Én kontaktperson - hundrevis av eksperter

Som kunde får du én fast kontaktperson som kjenner markedet og bransjen din. Vi har mer enn 100 dedikerte spesialister fordelt i Aarhus, København, Oslo, Stockholm og Hamburg. De bruker sin kunnskap om markeder, teknologi og metoder til å skape analyseløsninger som hjelper organisasjoner av alle størrelser og bransjer med å skape bærekraftige endringer - for kunder, brukere, ansatte og andre interessenter. 

Bransjekjennskap og lokal forankring
ProjectXact_001

Erfaring, ekspertise og forretnings-forståelse

Våre kunder velger hovedsakelig å samarbeide med oss av tre grunner: 

  • Vi har omfattende ekspertise innen metode og forretningsforståelse. 

  • Vi er en del av et ingeniørselskap med 16 000 kolleger i 35 land, noe som gir oss dyptgående kunnskap om spesifikke bransjer og næringer.
     
  • Vi tilbyr også IT-løsninger og IT-ekspertise som bidrar til å skape de beste målingene for din virksomhet. 
Indsigt af brugeroverflade i Xact platformen

Markedets sikreste håndtering av data

Markedets sikreste håndtering av data 

Vi tar datahåndtering på alvor hos Xact by Rambøll. Vi oppfyller selvfølgelig EUs personvernforordning (GDPR), vi sikrer anonymitet i spørreskjemaer, og vi håndterer all data i våre egne datasentre som er sikret etter de høyeste standarder.

Blant annet derfor har det danske Datatilsynet valgt å være en av våre kunder. 

Les mer om datasikkerhet

illustration-4

Behov for mer? La oss tilpasse løsningen for deg.

Med Xact som motor, kompetent rådgivning og støtte fra markedets beste eksperter, tilpasser vi en løsning for deg. Vi har utviklet en rekke tilvalgsprodukter og rådgivningstjenester, slik at vi sammen kan skreddersy en løsning som best støtter ditt prosjekt. 


illustration-20
Tekstanalyse

Har du mottatt mange kommentarer og savner du et overblik over, hvad kommentarerne går på? Vores tekstanalyse giver dig indsigter i, hvilke emner der fylder hos din målgruppe.

illustration-17
Indsatskort

I vores indsatskort bruger vi statistiske analyser til at udforske, hvilke faktorer der virkelig gør en forskel for dine medarbejdere, brugere eller kunder.

illustration-18
Projektrådgivning

Der er sjældent kun én måde, hvorpå en opgave kan løses. Vi giver dig et forløb sammen med en af vores projektledere, som giver nye vinkler på jeres undersøgelser.

illustration-21
Hybrid arbeidsplass

Få innsikt i hvordan arbeidsoppgaver, relasjoner og ansattes tilknytning til arbeidsplassen påvirkes av den hybride arbeidsformen.


Få en personlig demo

Vi er godt klar over at selv den mest avanserte programvaren ikke er mye verdt hvis brukeropplevelsen er klønete og uoversiktlig.

Heldigvis er vi stolte av vår brukervennlige plattform, og vi ønsker veldig gjerne å vise deg hvordan du enkelt og intuitivt kan skape innsikt for endring og komme nærmere dine interessenter.

Hvis du svarer på noen få spørsmål, kan vi skreddersy en personlig demonstrasjon for deg. 

Relaterede artikler og cases

Kursevalueringer – forstå deltakerne

Hvordan gikk egentlig kurset? Dette er et spørsmål som de fleste kursholdere sitter igjen med etter at de har holdt kurs.  

Les mer

Mål kundetilfredshet og kundelojalitet

Før du begynner å utforme en kundeundersøkelse, må du avklare hva formålet med undersøkelsen er.

Les mer

Derfor bør du gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser

Finnes det i det hele tatt én eneste situasjon, der kundenes ærlige tilbakemelding ikke vil være en fordel 
at kjenne til, når man driver virksomhet eller styrer en organisasjon?

Les mer