Support

service_support-1

Det handler om resultatene dine

Vi har lagt ned mye arbeid i å utvikle markedets beste plattform for innsamling og analyse av interessentinnsikt. Likevel, uansett hvor avansert koden er, og hvor mange års erfaring vi kan skryte av, er våre løsninger verdiløse hvis de ikke skaper konkrete resultater for deg. 

Når du velger Xact by Rambøll, får du ikke bare en lisens - du får også Nordens største kunnskapsbedrift i ryggen. Dette betyr at dyktige seniorrådgivere alltid er klare ved telefonen. 

Med mer enn 100 dedikerte spesialister fordelt på Aarhus, København, Hamburg, Oslo og Stockholm, har du tilgang til spesialisert og lokalt forankret marked- og bransjekunnskap på ditt språk. 

illustration-26

Det er alltid en ekspert i den andre enden

Brukersupporten vår er gratis, og vi vil nesten alltid kunne hjelpe deg med spørsmålet ditt over telefonen - vi har sannsynligvis hørt det før. 

 

Fra Norge

Telefon: 47461495 

E-post til brukersupport: 

Från Sverige

Telefon: 0732 317 976

E-post til användarstöd: 

ProjectXact - for de komplekse utfordringene

Hvis du har et komplekst prosjekt, eller mangler tid og kompetanse til å fullføre det, kan vi løse det sammen. Vi har erfarne konsulenter og har utviklet en rekke tilleggsprodukter og rådgivningstjenester, slik at vi sammen kan skreddersy løsninger på en måte som best hjelper deg. Vi kaller det ProjectXact, og her får du hjelp med hele, eller deler av, prosjektgjennomføringen. 

Når du velger ProjectXact, får du en fast sparringspartner eller - når prosjektet krever det - et erfarent prosjektteam. 

Les mer om ProjectXact her

Systemet er enkelt at bruge, og resultaterne er tydelige og lige til at arbejde videre med — også selvom vi har mange brugere og projekter i gang på samme tid. Hertil bliver man desuden altid mødt af dedikerede Xact-medarbejdere, der gerne hjælper, når det er nødvendigt.

Lisbeth Hoeck Coes

Chef for innovation og markedsindsigt, Kræftens Bekæmpelse