PeopleXact – styrk engagementet med professionelle HR-undersøkelser

Mål engasjement, få ny innsikt, øk arbeidsgleden og skap bedre resultater.

Ved å kontinuerlig undersøke engasjement, styrker du resultatene

Med PeopleXact får du en løsning som hjelper organisasjonen din med å skape medarbeiderengasjement, utvikling og bedre resultater.

Med et brukervennlig grensesnitt, forenkler PeopleXact arbeidet med engasjement og gjennomflringsevne, og gir deg innsikt i organisasjonen med bare noen få klikk.

Samtidig får du konkret og handlingsorientert rapportering som gjør det enkelt å omgjøre innsikten din til resultater, slik at du kan beholde medarbeiderne dine og sikre et godt arbeidsmiljø.

Last ned vår PDF om PeopleXact her.

”Med PeopleXact har vi fått en brukervennlig og intuitiv platform for puls- og medarbeiderundersøkelser, som hjelper oss å fokusere på det viktigeste - og som gir oss helt konkrete forslag til handlinger”

Louise Milo

HR-manager, FJ Industries


Bygget på forskning og solid erfaring

Vi vet at organisasjoner med engasjerte medarbeidere skaper fornøyde kunder og gode forretningsresultater.

Med PeopleXact får du et gjennomtestet spørreskjema og en validert modell for puls- og medarbeiderundersøkelser, basert på forskningsbaserte metoder og Rambølls over 20 års erfaring med HR-undersøkelser.

Dette gir deg verdifulle innsikter som er enkle å handle ut fra.

Rectangle 3954

Bruk PeopleXact til kartlegging av fysisk arbeidsmiljø

Kartlegging av fysisk arbeidsmiljø er virksomhetens eget verktøy for å ha kontroll på det fysiske og psykiske arbeidsmiljøet.

En systematisk innsats for et bedre arbeidsmiljø smitter ofte over på engasjementet og bidrar til å sikre bedriftens sosiale kapital. Med PeopleXact får du tilgang til et godt utarbeidet rammeverk, slik at du kan kartlegge fysisk arbeidsmiljø i samme brukervennlige plattform som du bruker for dine øvrige HR-undersøkelser.

Mål engasjementet, få resultatet

Vi har gjort det enkelt for deg å tilgå og tolke resultatene av i sanntid, slik at du kan basere tiltak på ferske data.

Så snart din medarbeider- eller pulsundersøkelse er besvart, kan du finne resultatene i den interaktive rapporteringen. PeopleXact fremhever områder der ekstra innsats bør gjøres, og gir konkrete forslag til hva ledere eller HR kan handle på for å øke arbeidsgleden i avdelingen.

Du får også velutprøvde og effektive oppfølgingsverktøy som støtter både virtuelle og fysiske dialoger.

Innsikt for endring
illustration-25

Full kontroll over undersøkelsene - kom i gang med noen få klikk

Vi har klargjort en rekke standardspørsmål for deg, men du kan også legge til skreddersydde spørsmål som er tilpasset enkelte avdelinger.

Du kan selv velge hvem som skal delta, og når undersøkelsen skal gjennomføres. Du kan sende ut spørreskjemaet via e-post, men også SMS, slik at deres ansatte enkelt og raskt kan delta i undersøkelsen.

Basert på Xact by Rambølls erfaring med medarbeiderundersøkelser, oppretter plattformen en fullstendig tidsplan som du bare trenger å godkjenne.

Så er undersøkelsen i gang.

DSC03493_edit_crop

Markedets sikreste håndtering av data

Vi tar datahåndtering på alvor hos Xact by Rambøll. Vi oppfyller selvfølgelig EUs personvernforordning (GDPR), vi sikrer medarbeideres anonymitet, og vi håndterer all data i våre egne datasentre som er sikret etter de høyeste standarder.

Blant annet derfor er danske Datatilsynet en av våre kunder.

Les mer om datasikkerhet.

illustration-4

Behov for mer?
La oss tilpasse løsningen for deg.

PeopleXact gjør det mulig for deg å skaffe kunnskap for endring - her og nå. Noen ganger trenger vi allikevel litt ekstra for å skape den helt riktige løsningen.

Med Xact som motor, rådgivning og støtte fra markedets beste eksperter, tilpasser vi en løsning for deg.

 


ProjectXact

Med ProjectXact får du en fast samarbeidspartner eller - når prosjektet krever det - et erfarent prosjektteam som hjelper deg med alt fra formulering av spørsmål til teknisk gjennomføring, analyse, benchmarking og oppfølging.

Les mer om prosjektbistand.

illustration-6
Automatisering

Bruk data fra CRM-systemet ditt til å segmentere og automatisere distribusjonen av spørreskjemaet ditt. Eller motsatt - oppdater systemene deres med data fra PeopleXact.

illustration-7
Single sign-on

Knytt pålogging til PeopleXact sammen med Active Directory. Da kan dere administrere alle ansattes tilgang til PeopleXact automatisk.

illustration-8
Eget domene

Øk svarprosenten, tryggheten og merkevaren med et tilpasset domene. Det gjør det enkelt for respondentene å identifisere deg som avsender.

illustration-9
To-faktor pålogging

Øk sikkerheten med et ekstra lag. Med to-faktor pålogging kan brukerne dine logge inn via SMS-kode eller IP-adresse.


Få en personlig demo

Vi er godt klar over at selv den mest avanserte programvaren ikke er mye verdt hvis brukeropplevelsen er klønete og uoversiktlig.

Heldigvis er vi stolte av vår brukervennlige plattform, og vi ønsker veldig gjerne å vise deg hvordan du enkelt og intuitivt kan skape innsikt for endring og komme nærmere dine interessenter.

Hvis du svarer på noen få spørsmål, kan vi skreddersy en personlig demonstrasjon for deg.

Relaterede artikler og cases

Kursevalueringer – forstå deltakerne

Hvordan gikk egentlig kurset? Dette er et spørsmål som de fleste kursholdere sitter igjen med etter at de har holdt kurs.  

Les mer

Mål kundetilfredshet og kundelojalitet

Før du begynner å utforme en kundeundersøkelse, må du avklare hva formålet med undersøkelsen er.

Les mer

Derfor bør du gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser

Finnes det i det hele tatt én eneste situasjon, der kundenes ærlige tilbakemelding ikke vil være en fordel 
at kjenne til, når man driver virksomhet eller styrer en organisasjon?

Les mer