EngageXact - din plattform for dialog og involvering

Skap bærekraftige endringer sammen.

Involver interessentene dine og skap meningsfulle endringer

Med EngageXact får du en plattform som hjelper organisasjonen din med å involvere interessenter og skape bærekraftige endringer sammen. Du oppnår bedre løsninger samtidig som du sikrer støtte for ønskede endringer.

Download vår EngageXact PDF her.

Vi har opplevd meget profesjonell og faglig veiledning ved oppsett, både av stamdata og spørsmål. I tillegg har vi også benyttet Rambølls kompetanse innen oppfølging av undersøkelsen, og opplever vi at Rambøll er en leverandør som profesjonelt støtter oss på alle områder.

Dorthe Erika Vang Jensen

Arbeidsmiljøkonsulent, Næstved Kommune


Involver flere
- oppnå mer

Alle kan delta i dialogen gjennom et enkelt og brukervennlig grensesnitt i EngageXact.

Dette gir like muligheter for deltakelse, hvor alle kan få sine stemmer hørt med bare noen få klikk. Du får enkelt oversikt over dialogen, og du kan raskt omdanne deltakernes innspill til innsikt som fører dere videre sammen.

Når du lytter til behovene i organisasjonen din, og er åpen for konstruktive forslag fra alle relevante interessenter, får du en unik mulighet til å skape positive endringer

0L0A3683

Bruk EngageXact til å

  • involvere innbyggerne i den grønne omstillingen
  • involvere medarbeiderne i implementeringen av strategien deres
  • forstå medlemmenes behov og velge en retning som alle står sammen om
  • videreutvikle produktet ditt basert på tilbakemeldinger fra gjester eller brukere

Innsikter du kan handle ut fra

Du vil kunne ta bedre beslutninger, og samtidig oppnå en større grad av eierskap til prosjekter og endringer, når interessentene dine har blitt involvert i prosessen.

Med EngageXact har vi gjort det enkelt for deg å gjøre om data til handling, og gjennom vårt brukervennlige analyseverktøy kan du raskt finne mønstre og innsikter i dataene som organisasjonen din kan handle på bakgrunn av.

Et enkelt og brukervennlig system
illustration-24

Kom i gang med noen få klikk

Vi har gjort det enkelt for dere å starte dialogen.

Lag en innbydende tekst, legg til et visuelt element og velg opprettelsesmetode - og så er plattformen faktisk klar.

Du kan invitere deltakerne via en lenke i en e-post eller via SMS, slik at målgruppen deres enkelt og raskt kan delta i målingen.

Rectangle 3322-2

Markedets sikreste datahåndtering

Vi tar datahåndtering på alvor hos Xact by Rambøll. Vi oppfyller selvfølgelig EUs personvernforordning (GDPR), vi sikrer anonymitet i spørreskjemaer, og vi håndterer all data i våre egne datasentre som er sikret etter de høyeste standarder. Blant annet derfor har det danske Datatilsynet valgt å være en av våre kunder.

Les mer om datasikkerhet

illustration-4

Trenger du mer?
La oss skreddersy løsningen for deg.

EngageXact gjør deg i stand til å skaffe innsikt for endring - her og nå. Noen ganger kreves det likevel litt ekstra for å skape den perfekte løsningen. 

Med Xact som fundament, med kompetent rådgivning og støtte fra markedets beste eksperter, skreddersyr vi en løsning for deg.


ProjectXact

Med ProjectXact får du en fast samarbeidspartner eller - når prosjektet krever det - et erfarent prosjektteam som hjelper deg med alt fra spørsmålsformulering til perspektivering, analyse, benchmarking og oppfølging.

Les mer her

illustration-6
Automatisering

Bruk data fra CRM-systemet ditt til å segmentere og automatisere distribusjonen av spørreskjemaet ditt. Eller motsatt - oppdater systemene deres med data fra EngageXact.

illustration-7
Single sign-on

Knytt pålogging til EngageXact sammen med Active Directory. Da kan dere administrere alle ansattes tilgang til EngageXact automatisk.

illustration-8
Eget domene

Øk svarprosenten, tryggheten og merkevaren med et tilpasset domene. Det gjør det enkelt for respondentene å identifisere deg som avsender.

illustration-9
To-faktor pålogging

Øk sikkerheten med et ekstra lag. Med to-faktor pålogging kan brukerne dine logge inn via SMS-kode eller IP-adresse.


Få en personlig demo

Vi er godt klar over at selv den mest avanserte programvaren ikke er mye verdt hvis brukeropplevelsen er klønete og uoversiktlig.

Heldigvis er vi stolte av vår brukervennlige plattform, og vi ønsker veldig gjerne å vise deg hvordan du enkelt og intuitivt kan skape innsikt for endring og komme nærmere dine interessenter.

Hvis du svarer på noen få spørsmål, kan vi skreddersy en personlig demonstrasjon for deg.

 

Relaterede artikler og cases

Kursevalueringer – forstå deltakerne

Hvordan gikk egentlig kurset? Dette er et spørsmål som de fleste kursholdere sitter igjen med etter at de har holdt kurs.  

Les mer

Mål kundetilfredshet og kundelojalitet

Før du begynner å utforme en kundeundersøkelse, må du avklare hva formålet med undersøkelsen er.

Les mer

Derfor bør du gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser

Finnes det i det hele tatt én eneste situasjon, der kundenes ærlige tilbakemelding ikke vil være en fordel 
at kjenne til, når man driver virksomhet eller styrer en organisasjon?

Les mer