Tilvalg:

Enkel pålogging (Single Sign-on)

Med Single Sign-On reduseres arbeidsmengden knyttet til administrasjon av SurveyXact-brukere innad i organisasjonen deres.

options_header_single_sign_on

Mindre administration– og endnu mere sikkerhed

Høy datasikkerhet har blitt et krav, men det trenger faktisk ikke å være så vanskelig. I hvert fall ikke for SurveyXact-brukere


Logg deg automatisk inn i SurveyXact når du logger
deg inn på jobbkontoen din

Med Single Sign-On trenger du bare å logge inn på jobbkontoen din. Dermed kan du umiddelbart benytte SurveyXact – uten å måtte logge deg inn på nytt.


Bruk mindre tid på brukeradministrasjon

En av de største fordelene med Single Sign-On er at det blir mye enklere å administrere organisasjonens SurveyXact-brukere, blant annet fordi hver enkelt bruker automatisk opprettes innenfor det området som er mest hensiktsmessig, med tanke på for eksempel ansvarsområde, avdeling og sted.


Når en ansatt slutter, mister vedkommende også tilgangen til SurveyXact

Single Sign-On innebærer også at den ansatte automatisk mister tilgangen til SurveyXact når vedkommende slutter. Med andre ord trenger dere ikke engang å stenge tilgangen til SurveyXact for å beskytte dataene deres. Det skjer helt automatisk når dere fjerner medarbeiderens tilgang til nettverket (dvs. når denne fjernes fra bedriftens AD-katalog).

Produkter og tilvalg

Få vårt hefte med alle Xact-produkter og alternativer her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demonstrasjon

Vi er klar over at selv den mest avanserte programvaren ikke er mye verdt hvis brukeropplevelsen er uoversiktlig og tungvint.

Heldigvis er vi stolte av vår brukervennlige plattform, og vi vil gjerne vise deg hvordan du enkelt og intuitivt kan skape innsikt for endring og komme nærmere dine interessenter.

Hvis du svarer på noen få spørsmål, kan vi skreddersy en personlig demonstrasjon for deg.