Tilvalg:

Eget domene

Når dere bruker deres eget domene, gir det en mer helhetlig og profesjonell opplevelse av merkevaren din når kundene støter på den i spørreundersøkelser. Bare spør markedsavdelingen.

options_header_domain

Skap større trygghetfor dine respondenterog bedre merkevareprofil

En alminnelig e-postbruker mottar e-poster fra mange ulike avsendere. Noen kjenner de godt til, og er trygge på. Ukjente avsendere kan imidlertid gjøre brukeren usikker. Ved å bruke ditt eget domenenavn i spørreundersøkelsene vil brukeren oppleve høyere sikkerhet.


Kundene våre opplever en høyere svarprosent

Mange av kundene våre benytter seg allerede av muligheten til å bruke sitt eget domenenavn i SurveyXact-undersøkelser (for eksempel «survey. g4s. com»). Og som forventet opplever disse kundene en høyere svarprosent – og dermed mer pålitelige resultater – fordi avsenderen er kjent for respondentene.

Mer helhetlig opplevelse av merkevaren

I tillegg til at respondentene dine opplever økt sikkerhet, gir merking med eget domenenavn en mer helhetlig og profesjonell opplevelse av merkevaren din i forbindelse med spørreundersøkelser. Bare spør markedsavdelingen.

Produkter og tilvalg

Få vårt hefte med alle Xact-produkter og alternativer her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demonstrasjon

Vi er klar over at selv den mest avanserte programvaren ikke er mye verdt hvis brukeropplevelsen er uoversiktlig og tungvint.

Heldigvis er vi stolte av vår brukervennlige plattform, og vi vil gjerne vise deg hvordan du enkelt og intuitivt kan skape innsikt for endring og komme nærmere dine interessenter.

Hvis du svarer på noen få spørsmål, kan vi skreddersy en personlig demonstrasjon for deg.